Koelkast reparatie

Koelkast reparatie door Directvakman

Voor koelkast reparatie is Directvakman dé specialist. Bent u op zoek naar een monteur voor het repareren van uw koelkast? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Binnen 24 uur zullen onze monteurs uw koelkast komen repareren. Reparatie duurt meestal een half uur, waardoor u binnen no-time weer kunt genieten van een werkende koelkast! Cool..

Gegarandeerd een werkende koelkast

Directvakman is een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring en bestaat uit meer dan 15 monteurs. Onze monteurs hebben passie voor hun vak, plezier in het repareren van koelkasten en houden van het contact met klanten. Onze monteurs kunnen u in ieder geval één ding verzekeren; zij zullen pas vertrekken bij een werkende koelkast en een tevreden klant!

Koelkast storing, reparatie in Rotterdam

Defecte koelkast repareren?

Als u ons belt voor koelkast reparatie, dan krijgt u meteen een monteur aan de lijn. Met hem kunt u een afspraak inplannen zodat hij naar uw koelkast kan gaan kijken. De monteur is op de hoogte van alle soorten, maten en merken koelkasten, dus hij weet hoe hij om moet gaan met uw koelkast. Op locatie zal hij de storingsdiagnose vaststellen en aangeven hoeveel de koelkast reparatie zal kosten. Gaat u akkoord? Dan kan onze monteur meteen voor u aan de slag. Met behulp van de juiste onderdelen zal hij binnen een half uur uw koelkast repareren. Zo kunt u meteen weer genieten van uw eigen, werkende koelkast. Gaat binnen 6 maanden het gerepareerde onderdeel toch weer kapot? Dan krijgt u van ons direct een nieuw onderdeel.

Wanneer is koelkast reparatie nodig?

Vertoont uw koelkast gebreken? Dan adviseren wij u om er direct een monteur naar te laten kijken. Een oververhitte koelkast kan immers ontploffen en bij verstopping kan kortsluiting ontstaan. Wacht dus niet te lang en voorkom grotere problemen. Herkent u één van de volgende gebreken, neem dan vooral contact op met de monteurs van Directvakman;

  • de koelkast maakt een raar geluid;
  • de temperatuur van de koelkast is steeds te hoog of te laag;
  • er ligt water in de koelkast;
  • de producten in de koelkast bevriezen;
  • het deurrubber van de koelkast is kapot.

Kosten koelkast reparatie

De reparatiekosten voor koelkast reparatie kunnen per koelkast verschillen. De kosten hangen namelijk af van het onderdeel dat moet worden vervangen. Aangezien uw koelkast uit enorm veel onderdelen bestaat, is het verstandig om er een monteur naar te laten kijken. Hij komt bij u thuis om een storingsdiagnose vast te stellen en zal u een indicatie geven van de kosten. Wilt u een monteur laten komen die op zoek gaat naar het probleem van uw koelkast? Bel dan naar +31 6 43 442 081.

Maak direct een afspraak!

Is uw koelkast kapot en wilt u deze laten repareren door de monteurs van Directvakman? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 43 442 081! Een van onze monteurs zal u telefonisch te woord staan om samen met u een afspraak in te plannen. Zijn wij even niet bereikbaar? Dan kunt u ons altijd een andere keer opnieuw bellen. Wilt u liever worden teruggebeld? Vul dan ons ‘contact formulier’ in, zodat wij u zo snel mogelijk terug kunnen bellen voor uw koelkast reparatie.

Heeft u een witgoed specialist nodig?

Maak direct online een afspraak of laat ons u bellen!

× Kunnen wij u helpen?