Over ons

Als u kiest voor Directvakman, kiest u voor meer dan 10 jaar ervaring! Elke dag weer staan onze witgoed monteurs voor iedereen klaar om reparaties uit te voeren. Dit doen wij snel en vakkundig. Vrijwel altijd hebben wij binnen een half uur het defect opgelost. En in 99 procent van de gevallen gaat de reparatie in één keer goed.

WIE WE ZIJN

Passie voor reparatie

Directvakman is ontstaan vanuit passie. Onze witgoed monteurs hebben plezier in het repareren van witgoed én het contact met onze klanten. Een tevreden glimlach van een klant maakt onze hele dag goed. Daar doen we het voor!

Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, merken en technieken op gebied van witgoed. Hoe nieuw uw wasmachine, droger, oven of vaatwasser ook is, wij weten precies hoe deze werkt. Ook hebben we vrijwel altijd de juiste onderdelen op voorraad en bij ons, zodat we meteen aan de slag kunnen.

0
+
Jaar ervaring
0
+
Ervaren specialisten
0
+
Reparaties

Voor deze witgoed reparaties in de Randstad of in de buurt kunt u bij ons terecht:

Wasmachine reparatie
Droger reparatie
Vaatwasser reparatie
Koelkast reparatie
Vriezer reparatie
Stofzuiger reparatie

Onze werkwijze

Als u ons belt voor een droger reparatie, koelkast reparatie, vaatwasser reparatie of wasmachine reparatie in Rotterdam of omgeving, kunt u de volgende werkwijze verwachten:

  • U krijgt direct een monteur aan de lijn. U kunt met hem een afspraak maken of hij stuurt de dichtstbijzijnde monteur naar u toe.
  • De monteur zal een storingsdiagnose vaststellen.
  • De monteur vertelt hoeveel de reparatie zal kosten.
  • Als u akkoord gaat, dan start hij met de reparatie.
  • De monteur heeft altijd de juiste spullen bij zich, zodat hij meteen aan de slag kan.
  • Doorgaans is hij binnen een halfuur klaar.

Wij werken alleen met de beste onderdelen. Gaat het nieuwe onderdeel toch kapot binnen 6 maanden? Dan krijgt u een nieuw onderdeel.

Spoedreparaties

Doorgaans werken wij van 08:00 uur tot 21:00 uur. Maar we zijn ook bereid de reparatie later op de avond of in het weekend uit te voeren. Wel geldt er dan een speciaal spoedtarief.  

Afspraak maken?

Heeft u op dit moment een witgoed monteur nodig? Neem vooral contact op via: 06-43 44 20 81 Zijn we even niet bereikbaar? Vul dan ons ‘Bel me terug formulier’ in. Binnen 10 minuten staan we u te woord.

Is de monteur langs geweest en heeft u een opmerking over de wasmachine reparatie, droger reparatie, vaatwasser reparatie, vriezer reparatie of koelkast reparatie? Neem dan contact op met de klachtenlijn: 06 43 44 20 81. U wordt zo snel mogelijk geholpen.

Heeft u een witgoed specialist nodig?

Maak direct online een afspraak of laat ons u bellen!

× Kunnen wij u helpen?