Vaatwasser reparatie

Dé specialist in vaatwasser reparatie

Directvakman is dé specialist in vaatwasser reparatie. Bent u op zoek naar een monteur om uw vaatwasser te repareren? Dan staan de monteurs van Directvakman voor u klaar! Met jarenlange ervaring repareren zij alle soorten vaatwassers in Zuid-Holland. Dus warmt uw vaatwasser niet meer op of wil het programma niet meer starten? Neem dan contact op met één van onze ervaren monteurs!

Werkwijze van onze monteurs

Voor het repareren van uw vaatwasser hanteren onze monteurs dezelfde werkwijze. Als u belt voor een afspraak krijgt u één van onze monteurs aan de lijn. U kunt met hem een afspraak maken of hij stuurt de dichtstbijzijnde monteur naar u toe. Hij komt dan bij u aan de deur om een storingsdiagnose vast te stellen. Daarna zal de monteur vertellen hoeveel de reparatie u zal kosten. Als u akkoord gaat met de prijs zal de monteur starten met de vaatwasser reparatie. Hij zal snel en vakkundig te werk gaan en beschikt over de benodigde onderdelen. De monteur is meestal binnen een half uurtje klaar. Wel zo fijn!

Vaatwasser reparatie Rotterdam

Wanneer vaatwasser repareren?

Vertoont uw vaatwasser één (of meer) van de volgende verschijnselen? Dan adviseren wij u om er een monteur naar te laten kijken. Zo kan lekkage bijvoorbeeld voor kortsluiting zorgen en kan de vaatwasser in brand vliegen door oververhitting. Herkent u één van de volgende verschijnselen, schroom niet om contact met ons op te nemen voor vaatwasser reparatie;

  • de programma’s werken/starten niet;
  • de lichtjes van het programma zijn stuk;
  • de vaatwasser warmt niet op; vaat wordt niet meer schoon;
  • na het programma blijft er overtollig water in de vaatwasser liggen;
  • het zeepblokje lost niet op;
  • de vaatwasser blijft onnodig lang heet;
  • de vaatwasser lekt water.

Wat kost het repareren van uw vaatwasser?

U wilt uw vaatwasser repareren en bent benieuwd naar de kosten? Het is natuurlijk fijn om te weten hoeveel geld u ongeveer kwijt zal zijn voor de vaatwasser reparatie. De kosten voor reparatie zijn echter afhankelijk van de benodigde onderdelen en de storingsdiagnose. Dit zal onze monteur op locatie voor u vaststellen. Heeft u andere vragen of zou u graag vrijblijvend met één van onze monteurs willen overleggen? Dan kunt u altijd bellen naar +31 6 43 442 081. Wij zullen meedenken over de situatie en u voorzien van advies.

Maak nu een afspraak!

Wilt u uw vaatwasser laten repareren door Directvakman? Neem dan direct contact met ons op! Om een afspraak te maken kunt u bellen naar +31 6 43 442 081.
Zijn wij niet bereikbaar? Vul dan ons ‘contact formulier’ in. Wij zullen u dan spoedig contact met u opnemen.

Heeft u een witgoed specialist nodig?

Maak direct online een afspraak of laat ons u bellen!

× Kunnen wij u helpen?