Wasmachine reparatie Rotterdam

Wasmachine reparatie Rotterdam

Bent u op zoek naar een ervaren monteur voor wasmachine reparatie in Rotterdam en omgeving? Wilt u uw wasmachine zo snel mogelijk laten repareren? Directvakman wilt u graag van dienst zijn. Onze ervaren, vriendelijke monteurs kunnen alle soorten, maten en merken wasmachines voor u repareren. Heeft u een monteur nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor wasmachine reparatie in Rotterdam!

Wasmachine repareren in Rotterdam?

Wij van Directvakman repareren al tientallen jaren alle soorten wasmachines in omgeving Rotterdam. Woont u in Rhoon, Zwijndrecht, Dordrecht, Schiedam, Hoogvliet, Scheveningen, Den Haag of omgeving en heeft u thuis een defecte wasmachine staan? Dan bent u bij Directvakman bij het juiste adres. Onze monteurs hebben de benodigde kennis en onderdelen om uw wasmachine direct weer naar behoren te laten werken. Zij zijn binnen 24 uur op locatie en zullen uw wasmachine binnen een half uur repareren!

Soorten wasmachine reparaties

Een wasmachine, vaatwasser of droger kan verschillende gebreken vertonen. Herkent u één van onderstaande problemen? Dan adviseren wij u om een monteur in te schakelen die naar uw wasmachine gaat kijken. Wasmachines kunnen namelijk door verschillende redenen in de brand vliegen of voor kortsluiting zorgen. Als u overlast ervaar door één van deze problemen, neem dan contact op met onze vakkundige monteurs. Zij helpen u graag met wasmachine reparatie in Rotterdam:

  • uw wasmachine maakt veel lawaai;
  • uw wasmachine lekt water;
  • de lampjes van uw wasmachine werken niet meer;
  • uw wasmachine centrifugeert niet meer;
  • uw wasmachine gaat niet meer aan;
  • uw wasmachine wordt na iedere wasbeurt gloeiend heet.

Wat kost het repareren van een wasmachine?

Het repareren van uw wasmachine is gelukkig geen dagelijkse kost. De wasmachine gaat vaak op een onverwachts moment stuk en de kosten kunnen behoorlijk oplopen. Het is daarom fijn om te weten hoeveel geld u kwijt bent aan de wasmachine reparatie in Rotterdam voordat u de machine laat repareren. Echter kan er van tevoren geen specifieke prijs worden gegeven. De kosten voor reparatie zijn namelijk afhankelijk van de benodigde onderdelen en de storingsdiagnose. Deze diagnose kan op locatie worden vastgesteld door één van onze monteurs. Hij zal aangeven hoeveel de reparatie zal gaan kosten en adviseert u wat de beste opties zijn.

Maak een afspraak!

Is uw wasmachine defect en woont u in omgeving Rotterdam? Laat uw wasmachine dan repareren door onze monteurs. Zij staan iedere dag voor u klaar en zullen u zo snel mogelijk helpen. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0643442081! Eén van onze monteurs zal u telefonisch te woord staan. Zijn wij niet bereikbaar? Vul dan ons ‘contact formulier’ in, zodat wij u binnen 24uur contact kunnen nemen.

× Kunnen wij u helpen?