Wasmachine monteur Den Haag

Wasmachine monteur in Den Haag

Is uw wasmachine kapot en zoekt u een wasmachine monteur in Den Haag? De monteurs van Directvakman gaan professioneel, snel en vakkundig te werk en zorgen dat u geen nieuwe wasmachine hoeft te kopen. We hebben al ruim zevenduizend wasmachine reparaties mogen uitvoeren, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Met meer dan 10 jaar ervaring zal één van onze vijftien specialisten uw wasmachine in Den Haag komen repareren. Onze wasmachine monteurs in Den Haag zijn op de hoogte van alle technieken, merken en soorten wasmachines, dus ook uw wasmachine kunnen zij repareren. Doordat ze met de beste kwaliteit aan onderdelen werken, kunnen ze de machine binnen een half uur weer naar behoren laten werken.

Wasmachine monteur den haag

Wanneer komt onze wasmachinemonteur langs?

Een goedwerkende wasmachine is over het algemeen een veilig product. Dit kan veranderen naarmate de machine ouder wordt en verschijnselen gaat vertonen. Zo kan een wasmachine in brand vliegen door kortsluiting of overbelast raken door de leeftijd. Het is daarom verstandig om eens in de zoveel tijd een ‘check’ te doen voor de veiligheid van de machine. Zeker als uw wasmachine enkele perikelen vertoont, is het verstandig om een monteur in te schakelen. Hij kan dan kijken of uw wasmachine nog naar behoren werkt. Vertoont deze een (of meer) van de onderstaande verschijnselen? Dan adviseren wij u om er zo spoedig mogelijk een wasmachine monteur in Den Haag naar te laten kijken.

  • de wasmachine maakt veel lawaai;
  • wordt gloeiend heet;
  • lekt water;
  • centrifugeert niet meer;
  • gaat niet meer aan;
  • of de lampjes werken niet meer.

Kosten van een monteur in Den Haag

Wat kost het inschakelen van een wasmachine monteur in Den Haag? De kosten voor reparatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo hangt de prijs af van de onderdelen die moeten worden vernieuwd. Het is daarom lastig om op voorhand een duidelijke prijsindicatie te kunnen stellen. Verstandig is om een wasmachinemonteur langs te laten komen zodat hij een prijsindicatie kan geven. Deze monteur zal gaan kijken naar de onderdelen en een storingsdiagnose vaststellen. Aan de hand daarvan kan hij de exacte kosten berekenen.

Wasmachine met spoed repareren

Meestal werkt onze wasmachine monteur in Den Haag van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur. Gaat uw wasmachine na 21:00 uur kapot of in het weekend? Is het noodzakelijk dat deze meteen wordt gemaakt? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Onze monteurs voeren de reparatie ook s’ avonds uit tegen een bepaald spoedtarief. De kosten van een spoedreparatie zijn afhankelijk van de situatie en kunnen op voorhand niet worden vastgesteld. Is uw wasmachine kapotgegaan en wilt u gebruik maken van de spoedreparatie? Neem dan contact met ons op.

Dé monteur van Den Haag

Wilt u uw wasmachine laten repareren in Den Haag of omgeving Rotterdam? Neem dan contact op met onze wasmachinemonteurs door te bellen naar 0643442081 of een mail te sturen naar info@directvakman.nl. Kunt u ons niet bereiken? Vul dan ons ‘contact formulier’ in, zodat wij u binnen 1 werkdag kunnen bereiken.