Wasmachine monteur Rotterdam

Wasmachine monteur in Rotterdam

Bent u op zoek naar een wasmachine monteur in Rotterdam voor het repareren van uw wasmachine? Dan bent u bij Directvakman aan het juiste adres. Ons bedrijf bestaat uit monteurs die met passie hun werk verrichten. Door onze ervaren monteurs hebben wij al meer dan 7485 reparaties mogen uitvoeren. En dit worden er alleen maar meer! Wilt u ook uw wasmachine laten repareren door ervaren, vakkundige en snelwerkende monteurs in Rotterdam?

Hoe onze monteurs te werk gaan

Onze wasmachine monteurs in Rotterdam zullen uw wasmachine repareren. Zij hanteren gezamenlijk dezelfde werkwijze. Hieronder zullen wij de werkwijze demonstreren, zodat u weet wat u te wachten staat als wij uw wasmachine komen repareren. 

  1. Als u belt voor een afspraak krijgt u direct een monteur aan de lijn;
  2. U kunt met hem een afspraak maken;
  3. De monteur komt bij u thuis langs om een storingsdiagnose vast te stellen;
  4. De wasmachine monteur zal aangeven hoeveel de reparatie gaat kosten;
  5. Gaat u akkoord? Dan zal de monteur starten met de reparatie. Meestal zijn we binnen een half uur klaar met de reparatie.
  6. Geniet van uw werkende wasmachine!
Wasmachine monteur Rotterdam

Kosten van een wasmachine monteur in Rotterdam

De kosten voor een wasmachine monteur in Rotterdam hangen af van de benodigde onderdelen en de storingsdiagnose. Als één van onze monteurs bij u thuis naar de wasmachine gaat kijken, zal hij de storingsdiagnose vaststellen. Aan de hand van deze diagnose weet hij welke onderdelen moeten worden vernieuwd en kan hij een prijsindicatie geven. Deze prijs zal de monteur aan u mededelen waarbij hij de beste opties adviseert.

× Kunnen wij u helpen?