Wasmachine reparatie

Wasmachine reparatie

Op zoek naar een monteur voor wasmachine reparatie in Zuid-Holland en omgeving? Een defecte wasmachine of droger is ontzettend vervelend. De monteurs van Directvakman staan daarom binnen 24 uur bij u aan de deur om de wasmachine te repareren. Zij zullen binnen een half uur uw wasmachine maken zodat u weer onbezorgd kan wassen!

Waarom Directvakman?

Wij van Directvakman zullen uw wasmachine met de benodigde zorg repareren. Ons team bestaat uit meer dan 15 monteurs met meer dan 10 jaar ervaring. Zij zijn bekend met alle soorten, maten en technieken. Op uw locatie in Zuid-Holland zal één van onze monteurs uw wasmachine inspecteren en op zoek gaan naar het probleem. Wanneer hij de storingsdiagnose heeft vastgesteld zal hij een beeld geven over het kostenplaatje. Als u akkoord gaat met de prijs, dan gaat hij aan de slag. De monteur zal het apparaat binnen een half uur weer naar behoren laten werken. In de meeste gevallen gaat de reparatie in één keer goed en kan u weer volop wassen. Gaat de wasmachine binnen 6 maanden toch weer kapot? Dan krijgt u van ons een nieuw onderdeel. Zo bent u verzekerd van een werkende wasmachine na de wasmachine reparatie.
Wasmachine reparatie van zannusi in Rotterdam

Wasmachine repareren of vervangen?

Uw wasmachine vertoont verschillende problemen en na enkele wasbeurten stopt hij ermee. Er lekt water en de knopjes geven geen licht meer. Na al deze verschijnselen is het de hoogste tijd om te kijken wat er aan de hand is. Hij blijkt defect te zijn. Nu is de vraag of het verstandiger is om de wasmachine te repareren of te vervangen. Wij zullen hieronder enkele voordelen geven voor wasmachine reparatie;

  • Het repareren is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine;
  • Het repareren van een wasmachine is duurzamer dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine. Door wasmachine reparatie hoeven er minder nieuwe wasmachines te worden gemaakt en vervoerd;
  • Vaak is een onderdeel versleten en werkt de machine weer naar behoren na vervanging.

Plan nu een afspraak voor het repareren van uw wasmachine!

Wilt u een afspraak maken om uw wasmachine te repareren? Dat kan! Onze monteurs gaan met plezier aan de slag met de wasmachine reparatie. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 6 43 442 081. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan het ‘contact formulier’ in zodat wij u terug kunnen bellen. Heeft u liever mailcontact? Dan kunt u mailen naar info@directvakman.nl. Wij van Directvakman zijn blij met uw vertrouwen in onze service en hopen u goed van dienst te kunnen zijn.

Heeft u een witgoed specialist nodig?

Maak direct online een afspraak of laat ons u bellen!

× Kunnen wij u helpen?