Wasmachine repareren

Wasmachine repareren?

Zoekt u een professionele monteur om uw wasmachine te repareren? Wij van Directvakman repareren al jarenlang wasmachines in omgeving Zuid-Holland. Binnen 24 uur wordt u door ons geholpen en voeren wij uw wasmachine reparatie uit. Onze monteurs hebben plezier in het repareren én het contact met u. Zij vertrekken pas bij een werkende wasmachine en als u volledig tevreden bent.

Wanneer uw wasmachine laten repareren?

Vertoont uw wasmachine bepaalde problemen? Dan is het belangrijk om er een monteur naar te laten kijken. Dit in verband met de veiligheid. Wasmachines kunnen immers in de brand vliegen door kortsluiting, overbelasting of door hun leeftijd. Herkent u een van de volgende verschijnselen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen;

 • uw wasmachine maakt veel lawaai;
 •  uw wasmachine lekt water;
 • de lampjes van uw wasmachine werken niet meer;
 • uw wasmachine centrifugeert niet meer;
 • uw wasmachine gaat niet meer aan;
 • uw wasmachine wordt na iedere wasbeurt gloeiend heet.

Wasmachine repareren

Hoe wij te werk gaan

Uw wasmachine wordt bij Directvakman altijd met veel aandacht gerepareerd. Onze monteurs zullen binnen 24 uur op uw locatie zijn om de wasmachine te repareren. Maar hoe gaan onze monteurs te werk? We zullen stap voor stap uitleggen hoe een wasmachine repareren gaat;

 1. als u belt voor een afspraak krijgt u direct een monteur aan de lijn;
 2. u kunt met hem een afspraak maken of hij stuurt de dichtstbijzijnde monteur naar u toe;
 3. op locatie zal de monteur een storingsdiagnose vaststellen;
 4. daarna zal de monteur aangeven hoeveel de reparatie zal kosten;
 5. als u akkoord gaat met de kosten zal de monteur starten met de reparatie. Zij zijn meestal binnen een half uur klaar met de reparatie. Zo kunt u snel weer wassen en verder met uw dag.

Wij garanderen dat onze monteurs altijd zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaan. Door de jarenlange ervaring kunnen onze monteurs snel en vakkundig te werk gaan. Ook werken zij altijd met de beste onderdelen. Hierdoor zullen de onderdelen niet snel kapot gaan. Gaan de onderdelen binnen 6 maanden na de wasmachine reparatie toch kapot? Dan zorgen wij meteen voor nieuwe onderdelen!

Plan nu een afspraak in!

Is uw wasmachine kapot en wilt u de wasmachine repareren? Bel dan naar Directvakman voor een ervaren monteur! Wij van Directvakman staan namelijk direct voor u klaar. Binnen 24 uur werkt uw wasmachine weer helemaal naar behoren. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0643442081. Zijn wij niet bereikbaar? Vul dan ons ‘contact formulier’ in. Wij zullen dan binnen 1 werkdag contact opnemen.