Witgoed reparatie Rotterdam

Witgoed reparatie in Rotterdam

Uw witgoed repareren in Rotterdam en omgeving? Voor witgoed reparatie bent u bij Directvakman aan het juiste adres. Wij zijn in verschillende plaatsen actief, waaronder in Rotterdam, Hilgersberg, Schiedam, Vlaardingen, Pernis, Berkel en Rodenrijs, Dordrecht en Den Haag. In heel Zuid-Holland komen onze ervaren monteurs bij u aan de deur om u te helpen. U kunt ons inschakelen voor reparatie van uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, vriezer en stofzuiger.

Reparatie door Directvakman Rotterdam

Al jarenlang verzorgt Directvakman witgoedreparaties in Rotterdam en omgeving. Met meer dan 10 jaar ervaring zal één van onze specialisten uw witgoed repareren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle merken en technieken. Het maakt niet uit of uw wasmachine groot, klein, jong of oud is: wij kunnen hem repareren. Maak nu een afspraak bij één van onze monteurs, zodat hij direct bij u thuis aan de slag kan gaan.

witgoed reparatie rotterdam

Hoe werkt het repareren van witgoed?

Drogers, wasmachines of vriezers gaan altijd kapot op onverwachte momenten. Het komt nooit gelegen. Het is daarom fijn als deze apparaten zo snel mogelijk weer gerepareerd kunnen worden. Wij van Directvakman zullen binnen 24 uur op uw locatie zijn voor witgoed reparatie in Rotterdam. Maar hoe gaan onze monteurs te werk? We zullen even kort uitleggen hoe een reparatie-afspraak te werk gaat. Dan weet u wat u staat te wachten!

  1. Als u belt voor een afspraak krijgt u direct een monteur aan de lijn. U kunt met hem een afspraak maken of hij stuurt de dichtstbijzijnde monteur naar u toe.
  2. Op locatie zal de monteur een storingsdiagnose vaststellen en aangeven hoeveel de witgoed reparatie in Rotterdam zal kosten.
  3. Na akkoord op de vrijblijvende prijsopgave zal de monteur starten met de witgoed reparatie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn voorzien van topkwaliteit onderdelen. Hierdoor zijn zij meestal binnen een half uur klaar met de reparatie. U hoeft dus niet uw hele dag vrij te houden voor een afspraak met onze monteurs.

Het voordeel is dat onze monteurs altijd werken met de beste onderdelen. Doordat deze onderdelen van kwaliteit zijn zullen ze na reparatie niet snel kapot gaan. Gaan de onderdelen binnen 6 maanden na reparatie toch kapot? Dan zorgen wij gratis voor nieuwe onderdelen.

Witgoed repareren in Rotterdam

Is uw witgoed defect en heeft u een monteur nodig voor witgoed reparatie te Rotterdam? Wij van Directvakman staan direct voor u klaar. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0643442081. Zijn wij niet bereikbaar? Vul dan ons ‘contact formulier in’. Wij zullen u dan binnen 1 werkdag met u contact opnemen.